HTML

Mindenki örül, de senki sem mosolyog vagy Fordítva

...mondjuk úgy hogy helyet szeretnék adni a mezei filozófiának...bárki aki úgy gondolja hogy az ember nem csak arra született hogy befizesse az adót, meg állandóan azon stresszel-jen hogy miből lesz elég pénze hónap végen egy újabb doboz piros szofira vagy ne adj isten egész napos traumát okoz szamara az hogy a szomszéd macskája mar megint odaszart a küszöbre, akkor nyugodtan írjon és olvasson a blogon... ...lehet itt-ott lesz azért benne nemi "paraszt-megmozdulás" meg egypár képzavar...de ha nem tetszik ne `óvazsd...

Friss topikok

Arculat váltás

2010.09.03. 19:23 dmolnar

Végre teljes mértékben sikerült. Megvan. Ha görög lennék, torkomszakadtából ordítoznám a nagy-körút közepén egy szál alsógatyában (és egy fél szál zokniban) hogy heuréka, de mivel nem vagyok, elég lessz a posztolás is.

Ha most felmerült a kérdés, hogy mi a gyerek baja, gyorsan meg is magyarázom...

Nos tehát, végre megértettem hogy miért blogolok. Eddig olyan tévhitekben ringattam szerény személyem, hogy blogolok mert fasza, vagy valami hasonló, de végre-valahára kikristályosodott a valódi ok.

Az ok tehát (dobpergés, vagy esetleg valami patrióta zene-ez mondjuk nem tudom hogy jött ide) hogy megmondjam a tuttit (A TUTTIT)

Magyarul mostantól a blogom profilja 360 fokos fordulatot vesz (remélem érzed a szögmérés iránti magas fokú affinitásomat) és nem kritikát meg ilyen szarokat fogok irogatni, hanem csakis a tuttit. Ha olvasod a blogom rájösz majd mi a menő mi a szexi, meg minden ilyen újkori faszaság. A blog olvasása kisimítja majd a ráncokat, cukormentessé teszi a kólát, kikerekíti a pít (három egész tízre) és leredukálja a menstruációt 2 napra.

Ha esetleg a cinikus parasztok felkapják a fejüket és azt dörmögik az elhasznált fehérjével (takonnyal) tömődött orruk alá, hogy ez nem sikerülhet, hát most szólok, hogy nyugalom, ura vagyok a helyzetnek. Mögöttem áll egy 20 fős tím, akik között megtalálható atomfizikus, mozigépész, és talán (ha szépen megkérem őket) az Új Látásmód Fúzió nem megfelelően meneddzselt csúcszenekar.

Ha esetleg lennének a világban olyan fel nem világosult nyomoroncok akik nem ismerik Őket annak itt van egy kis ízelítő.

Első lépésben itt egy kis "teszt" amiből könnyen kiderítheted hogy mennyire fasza gyerek. A tesz kidolgozásában több psichológus is segédkezett, de a babérokat úgyis én fogom learatni.

Íme a teszt:

a.A zebránál toporzékol egy vak nénike.(könnyen felismered mivel van nála egy bazi nagy fehér bot-nem, nem a seggében, hanem a kezében). Mit teszel?:

1.Átsegíted a másik oldalra.
2.Megvárod amíg pirosra vált a gyalogos lámpa, és ráordítasz, hogy FUSS FOREST, FUSS.
3.Odavezeted egy kirakat elé, és ráordítasz hogy ugorjon pocsoja.

 

b.Miért szereted a sört

1.Igen
2.Túl sok bennem az a sok minden, hogy sörözésre pazaroljam.
3.Igen

 

c.Utazol a villamoson és egy kurva büdös homi(homless rövidítése) kezéből kiesik egy félig rágott, penészes zsömle. Mit teszel?:

1.Felveszed majd a legközelebbi kisgyereknek oda adod ajándékba.
2.Megeszed, úgyis üres otthon a hűtő.
3.Rászarsz majd visszacsened a zsebébe.(eleve szar ötlet, mert úgysem veszi észre)

 

c.Miért nem vennél csepel kerékpárt?

1.Már van.
2.Régebb óta van mint neked.
3.Most vettem meg a harmadikat.

 

d.Melegfelvonuláson veszel részt az andrási úton (az okát találd ki magad). Ismeretlen okok miatt elkezdenek oszlatni a magas sociális érzékükről híres rohamrendőrök. Mit teszel?:

1.Elkezded ordítani a "mocskos buzik"-at -a rendőrök irányába.
2.Gyorsan felveszed a zsebedben lapuló rózsasín hajpántot, és a lila guccsi napszemcsit, és vegyülsz a felvonulókkal.
3. Forró dóton hívod a Hágai emberjogi bíróságot.

 

e.Mit teszel ha hibát ír a windóz(az a májkroszoftos szar)?

1.Abort
2.Asört
3.Retry

 

f.Talász egy kurva menő esernyőt a megállóban.Mit teszel?:

1.Feldugod a seggedbe és nyitva húzod ki.
2.Odaajándékozod egy véletlenszerűen kiválasztott parlamenti képviselőnek (és nyitva húzod ki)
3.Wifin keresztül megpróbálod updéjtelni esernyő 1.0-ról, esernyő 2.1-re.(ha elég tökös vagy sikerülni is fog)

 

g.Szerinted a teszt eredménye sikeres képet fog adni a szeméjiségedről?

1.igen

Az eredményeket kérem a kommentekben rögzíteni.
(nagyon kellemetlen/ciki/égő fasztudja mi lessz ha nem lesznek kommentek...úgyhogy erőltessétek meg magatokat)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dmolnar.blog.hu/api/trackback/id/tr942269659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása