HTML

Mindenki örül, de senki sem mosolyog vagy Fordítva

...mondjuk úgy hogy helyet szeretnék adni a mezei filozófiának...bárki aki úgy gondolja hogy az ember nem csak arra született hogy befizesse az adót, meg állandóan azon stresszel-jen hogy miből lesz elég pénze hónap végen egy újabb doboz piros szofira vagy ne adj isten egész napos traumát okoz szamara az hogy a szomszéd macskája mar megint odaszart a küszöbre, akkor nyugodtan írjon és olvasson a blogon... ...lehet itt-ott lesz azért benne nemi "paraszt-megmozdulás" meg egypár képzavar...de ha nem tetszik ne `óvazsd...

Friss topikok

2010

2010.12.31. 09:22 dmolnar

Év vége felé a sajtó, a médiumok(G.K.-figyelmembe ajánlotta azt a nem elhanyagolható infót hogy médiumok nincsenek mert csak médium meg média vannak-gondolom olyan lehet ez mint az eszkimókok amik vagy eszkimó, vagy eszkimók...) meg minden ilyen szar megállás nélkül ömleszti a "mi volt 2010-ben", vagy "mit várunk 2011-től" tipusú szarságokat. Mivel a dmolnar.blog.hu vezető szerepet tölt be az információ-szolgáltató/manipuláló-(vagy blog)-szektorban mi sem mentesülünk attól a kurva igényes feladattól, hogy írjunk egy év záró/értékelő valamit.(a többesszám, most amolyan királyi többes csupán, mivel egyedül én(dmolnar) vagyok a kibaszott tejhatalom a blogon...)

2010 az újjászületés éve volt...sokan születtek, de ugyanúgy meg is haltak, mint mondjuk 2009-ben.Volt sírás, rívás, jajveszékelés, sokan betöltötték a 13-at gondolom ott a jajveszékelés a buli másnapján volt esélyes, mert ezek a mai fiatalok jobban be tudnak baszni mint 3 Józsibá' 1 ólajtót... Indiában gondolom a gangesz vize minimum 132% szennyezetteb mint 2009-ben, és kiderült hogy nem lesz euró magyarországon csak amikorra megépül a 4-es metró.(aminek építését december magasságában egy hangyányit befagyasztották, de a minusz 13C miatt befagyott volna magától is)

Szomáliában 2010 ben is több nőt erőszakolak meg véreres szemű faszagyerekek mint amennyi sajtburgert eladott a Moszkvatéri maszekoskodó hamburgerárus, és Oroszország még mindig nem üzent hadat a Finneknek...(mondjuk senkinem nem üzent hadat, de nem szabad pánikba esni annak is eljön az ideje...) Mialatt afrikában folyamatos a gyilok, meg mindenféle lemondani nem kívánó tábornokok, szarrá lövetik a "békés" tüntetéseket, addig a vacsoracsatát megnyeri valamelyik félretard magyar CELEB, aki nem tud külömbséget tenni a fasszőr meg univerzális turmixgép között.

A BKV-CIA-KGB triumvirátusból a BKV önállósodott és szupertitkos mátrixos vonalkódos speciális mikro(vagy nano) chipes vonalkóddal látták el a menetjegyeket, ami nem kis kommentdömpinget indított el az indexen, ahol minden okoskodó fasz megmondhatta a frankót, de jó magyar szokáshoz híven előbb-utóbb egymás szopatásáról szólt a dolog... Egyre több a háromdés mozi, de az igazi áttörést a háromdé pornó fogja jelenteni ahol premier plánba fröcsöghet a geci a tisztelt néző arcába (ratyiknak biztos bejön majd).

Havas Henrik atomfizikus-szívsebész-taxisofőr-polihisztornak nem jelent meg csak 13 új könyve, de valószinűleg nem megy jobban a szekér mert valami szar on-line pókeroldalat reklámoz. Kiszel Tündéről még mindig nem derült ki hogy mi a pöcsöm, és a puruttya.gov -kulturális és ismeretterjesztő fórum- még mindig keresi a választ arra kérdésre hogy mi az amitől minden élő organizmusnak felfordul a gyomra, és a sugárban való okádás az egyetlen lehetséges reakció az általuk publikált posztra. Mindenestre jó úton haladnak.

2010 legjobb blogja a lemil és/vagy a konteo.

Isten a tanum rá, hogy a valódi célja ennek a posztnak tényleg az volt hogy megpróbálja értelmes dolgokat összegyűjteni 2010-rő, de ha jobban belegondolok a vesztesek nyugalmával indultam neki e nemes feladatnak....

Ugyanakkora faszok vagyunk mint 2009-ben nem lettünk se jobbak se rosszabbak. A mekdonalcba még mindig nem 150 a cheesburger, a társadalom 99% még mindig azt hiszi hogy faszább mint a társadalom 99%-a.

Az a konklúzió, hogy ugyanabban szarban pedálozunk amiben 2009-ben...nem ment ember a marsra, se a holdra, sőtt vannak olyan kínai büfék ahova szintén nem(az valószinűleg a triádok pénzmosodája, de nem akarok belemmenni mert levágják az ujjam egy machetével). Gondolom senkinek nem volt célja hogy jobb legyen, de amugy meg leszarom. Az egyetlen megoldás valami globális háború lenne, mert annak ellenére hogy mindenki kurva jól él (nincs hivatalos adat de a plazmatévék eladási statisztikájából merítettem ezt a következtetést) állandóan csak picsog. Az indexen megjelentek az év szavai, amin mondjuk kurva jót röhögtem...

Szándékosan a végére hagytam a rossz hírt: annak ellenére hogy minimum egy plusz fasz kinövését várja el a tisztelt polgár 2011-ben, sajnálattal kell közölnöm hogy nem fog megtörténni semmi hasonló. Ugyanaz a gecizés lessz jövőre is.

Sok minden kimaradt a posztból de úccse' olvassák sokan.Úgyhogy leszarom.

 

Na csá, és nem basszatok be nagyon szilveszterkor.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dmolnar.blog.hu/api/trackback/id/tr842549931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása