HTML

Mindenki örül, de senki sem mosolyog vagy Fordítva

...mondjuk úgy hogy helyet szeretnék adni a mezei filozófiának...bárki aki úgy gondolja hogy az ember nem csak arra született hogy befizesse az adót, meg állandóan azon stresszel-jen hogy miből lesz elég pénze hónap végen egy újabb doboz piros szofira vagy ne adj isten egész napos traumát okoz szamara az hogy a szomszéd macskája mar megint odaszart a küszöbre, akkor nyugodtan írjon és olvasson a blogon... ...lehet itt-ott lesz azért benne nemi "paraszt-megmozdulás" meg egypár képzavar...de ha nem tetszik ne `óvazsd...

Friss topikok

Biztonság felsőfokon, avagy ami tuti az "600"

2009.06.19. 01:32 dmolnar

A hihetetlenül magas népszerűségnek köszönhetően (egészen 6 darab látogató, de lehet hogy ebből öt én magam voltam) úgy érzem hogy ismét be kéne dobni valami finom szaftos húscafatot a "cápák" közé,
had csámcsogjon rajta a kedves olvasó halacska (vagy mi az?)
A most következő, egy kellemes, prágai történet, (nem is történet hanem egyenesen eposz, csak egy picit rövidebb, meg senki nem veszi feleségül az anyját) amit néhány evvel ezelőtt sikerült megélnem, de utóhatásai meg most is komoly izomgörccsel járó röhögést okoznak.

A rövidke bevezető után rögtön bele is vágnék a lecsóba, mondhatnám induljon a bazzegmenet(!)-de nem mondom. Mert nem kell.
Az egész ott kezdődött hogy elindultunk hokimeccsre. A horizonton mar fel is tűnt a Skanska aréna robusztus korvonala, amikor -mit ad isten-
kiszúrtunk egy másik, igazi különlegességet.
(Itt azért gyorsan megjegyeznem, hogy NEM véletlenül bukkantunk erre az unikumra. Véleményem szerint ha nem a sors kezében lévő fakanál (fonetikusan:fuckanal) kevergette a fekáliaszármazékot, akkor csakis az lehetett ennek a Kolumbuszi nagyságrendű felfedezésnek az oka hogy turisták voltunk. Azok meg néznek mindenhova. Mivel hogy turisták)

Úr isten! Nem is akarom tovább csigázni a kedélyeket: hölgyeim es uraim az a valami, bizony egy Škoda Favorit volt...
Nagy szerencsénkre az innovátorok mar valamikor reges regen (múlt században-1999-) rájöttek arra hogy milyen fasza dolog mobil telefonba fényképezőgépet építeni.
(ezúton is köszönetet szeretnek mondani mindazoknak akik fáradságos munkával, időt és pénzt-főleg talán azt- nem kímélve lehetővé tettek minden átlagpolgár szamara, hogy két SMS között simán Luigi Bussolatinak érezhesse magát. Akkor értettem meg igazan azt, hogy mi a cukros péniszért kell egy mobilba fényképező gép.)

Na szóval itt a fénykép:



...remélem többet nem kell mondanom...a fotó ugyanis önmagáért beszel...


Nem tudom miért, de a kirándulás során készült fényképek közül ez az egyetlen, ami megmaradt.
Egyébként Prága gyönyörű hely. Aki meg nem volt ott annak mindenképpen figyelmébe ajánlom. Javaslatom: hosszú-hétvége, jó baráti társaság minimális napi sorbevitel haladja meg a 10 litert és nem utolsó sorban, fényképezzetek sokat:)
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dmolnar.blog.hu/api/trackback/id/tr751194635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Misfitsmia 2009.06.20. 12:00:31

D., ne tedd ezt velem, nem szabad rángatózva röhögnöm! :)

Misfitsmia 2009.08.04. 15:34:43

Kedves dmolnar, csak nem mással foglalatoskodik az Úr, hogy nem blogol? XD

Anasztnicole 2009.08.10. 21:17:07

Dear Mr. dmolnar,

:)
Írásait olvasva, talán Kertész Imréhez hasonlítanám kicsit ugyan még kiforratlan stílusát, de körmondatai melyekben 5-6 gondolat kavarog egyszerre (Rodin szobrát magáról mintházhatnák ha újból készítenék... :) ) egészen Svédországban publikáló írónkhoz hasonló számomra. Humora határtalanul irónikus, mely a ma élő és aktív, irodalomban jártas olvasó számára mindenképpen üdítő hatással bír. Realisztikus ábrázolásmódja a végletekig magával ragadja a Földön járó olvasót, s átérzteti vele - s gondolkodásra bírja - , hogy eme rohanó világban az Ön gondolatai mennyire helytállóak. Az Ön által publikált pillanatképek szemléltetése által megállunk egy pillanatra és képletesen elhányjuk... és valóságosan(!)elröhögjük magunkat, ez az ami hiányzik a mai világból...amit kivált az írása... valós érzelmek...a boldog kacagás... ezen az idióta, őrült Világon! :) Szóval... Please write away! Just do it!
süti beállítások módosítása