HTML

Mindenki örül, de senki sem mosolyog vagy Fordítva

...mondjuk úgy hogy helyet szeretnék adni a mezei filozófiának...bárki aki úgy gondolja hogy az ember nem csak arra született hogy befizesse az adót, meg állandóan azon stresszel-jen hogy miből lesz elég pénze hónap végen egy újabb doboz piros szofira vagy ne adj isten egész napos traumát okoz szamara az hogy a szomszéd macskája mar megint odaszart a küszöbre, akkor nyugodtan írjon és olvasson a blogon... ...lehet itt-ott lesz azért benne nemi "paraszt-megmozdulás" meg egypár képzavar...de ha nem tetszik ne `óvazsd...

Friss topikok

(Buda)Pesti észrevételek 1.0

2009.06.16. 18:31 dmolnar

Az a jó a 24-es villamosban, hogy soha nem kell aggódni a testszagot illetően. Úgyis lesz aki büdösebb nálad...

Van akiben ez bizonyos biztonságérzetet idéz elő. Mármint a fent említett dolog felismerése. Nem kell aggódni felesleges dolgokon. Itt most idézni szeretnem néhai osztálytársam szavait. A közösen eltöltött nyolc év alatt talán ez volt a legértelmesebb gondolata aminek, sokunk örömére, hangot is adott: „Minek mosakodsz ha úgyis koszos leszel....”(el tudjatok képzelni milyen lehetett a többi „észrevétele”)

A többségben viszont (remélem nem túl nagy naivitás részemről hogy jelen esetben a többség kifejezést használom) talán felmerül a kauzalitás elve. Vajon miért ilyen kurva budos az a csávó. OK-OKOZAT. Az okozat az hogy büdös..de vajon miért?HEHE

-Lehet hogy gyermekkorában rosszul értelmezte azt amikor anyukája rászólt hogy minden nap vegyen fel új alsógatyát...és ugye szombatra mar 6 darab van rajta...vagy lehet hogy csak kibabrált a hormonháztartásával a páratartalom, meg a kellemes nyári hőmérséklet??Ki tudhatja...talán csak a jóisten meg az arc maga (ez-esetben a jóisten azért nem tuti biztos)

...mindenesetre sok alternatíva van ugyebár...

na szóval: ülök a villamoson és azon gondolkodom hogy „what the fuck” (tovabbiakban WTF, fonetikusan: vötöfö)

-azon kezdek töprengni hogy vajon honnan jöhet ez a buké(?) ki rendelkezik ilyen intenzív és hatékony fegyverrel arra, hogy távol tartsa magától a fajtársait és gyakorlatilag minden elő organizmust ezen a bolygón... -néhány másodpercen belül (maximum 1 megálló) ki is szúrom az alanyt....ezt körülbelül ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valaki elfingja magát egy irodában...

nem kell megszólalni, nem kell semmit tenni mégis mindenki tudja hogy ki volt az. Ez talán az igazi hatodik érzek...vagy ez mar talán a hetedik?!?

 

Arra gondolok hogy: Baszki illatmintát veszek és kifejlesztem belőle a világ leghatékonyabb tömegoszlató fegyverét...viszik majd mint a cukrot. Izrael nem amerikai patriot rakéta rendszert veszi majd, hanem a cuccom...Nem is tudom hogy minek neveznem... talán az lenne a legjobb ha „THE GAS” -nak hívnám..egyszerű, érthető...szerintem ez lenne a jó név.(további név javaslatokat nyugodtan írjatok a kommentbe)

 

...egy idő után megszokom(juk) és mar nem is tűnik fel a bűz. Ismét rend uralkodik az univerzumban.

Tovább figyelem a suhanó tájat, gyönyörködöm a nyolcker kádárbarokk, urbanizált városkepében és arra vágyom, hogy végre beérjek munkába.

Ismét egy csodalatos napnak nézek elébe.

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dmolnar.blog.hu/api/trackback/id/tr751189357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Misfitsmia 2009.06.18. 12:39:44

Szia Mr. Dmolnar, jól bekommentezek hozzád, így ni.
süti beállítások módosítása