HTML

Mindenki örül, de senki sem mosolyog vagy Fordítva

...mondjuk úgy hogy helyet szeretnék adni a mezei filozófiának...bárki aki úgy gondolja hogy az ember nem csak arra született hogy befizesse az adót, meg állandóan azon stresszel-jen hogy miből lesz elég pénze hónap végen egy újabb doboz piros szofira vagy ne adj isten egész napos traumát okoz szamara az hogy a szomszéd macskája mar megint odaszart a küszöbre, akkor nyugodtan írjon és olvasson a blogon... ...lehet itt-ott lesz azért benne nemi "paraszt-megmozdulás" meg egypár képzavar...de ha nem tetszik ne `óvazsd...

Friss topikok

Pedomaci népszerűbb mint valaha....

2010.10.12. 15:10 dmolnar

Aki nem ismerné Pedó Macit (továbbiakban PM) annak legyen elég annyi, hogy PM mint olyan, nemsokkal az ezredforduló után kezdte el a világkörüli turnét, de a megjelenésétől számítva már kis idő elteltével belelopta magát a kislányok és kisfiúk szivébe.

Napjainkra akkorára nőtt a PM kedvelők tábora hogy Steve Jobs úgy döntött beépíti a legújabb Apple termékbe az ajpodnanóba. (a villám meg nem csapott a manóba.) Féjszbuk kliens az nincs is benne de kell a fasznak...azon ugyis csak a retardáltak lógnak.(az okosak töltik rá a pornót)

Itt egy fényképes bizonyíték arra hogy mire képes a világhír és hogy Steve mennyire jó forma (csak kicsit geci drágák a cuccai, de azért szeressük) .

 Szóval aki nem hinné hogy kurvára igazam van nézzétek meg a flegújabb ipod fícsörszt ott van direkt kijelöltem PIROSSAL...

Nem tudni biztosan hogy a "pedometer" mit mér, de valószinuleg azt hogy egy méteren belül hány pedó maci van....

Köszönjük, ez valóban hasznosabb mint féjszbuk aplikáció (meg ilyen szarok...)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dmolnar.blog.hu/api/trackback/id/tr52365712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása